Πασ Γιαννινα Αεκ - ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Το πιο… περίεργο πέναλτι της χρονιάς ... / Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.

Πασ Γιαννινα Αεκ - ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Το πιο… περίεργο πέναλτι της χρονιάς ... / Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Παπαδόπουλος, ασπρογιάννης (75' μούλτσιας), μαρκοπουλιώτης, τσιβελεκίδης, ψάνης, μπάμπης. Aek fc / παε αεκ, μαρούσι (amaroúsion, greece). Η ένωση άξιζε τους τρεις βαθμούς στα γιάννινα κι αν τελικά τους έχανε αυτό θα ήταν αποτέλεσμα των τεράστιων ευκαιριών που έχασε. Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο.

Γιάννης πάγκος00:00:00 έναρξη βίντεο00:00:12 ελευθεριάδης. Η ένωση άξιζε τους τρεις βαθμούς στα γιάννινα κι αν τελικά τους έχανε αυτό θα ήταν αποτέλεσμα των τεράστιων ευκαιριών που έχασε. Ακυρώθηκαν μέσω var ως οφσάιντ τα γκολ των παμλίδη και. Aek fc / παε αεκ, μαρούσι (amaroúsion, greece). Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.

K20: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ 0-2 - Football Academies
K20: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ 0-2 - Football Academies from www.football-academies.gr
Ο αργύρης γιαννίκης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την αεκ. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Aek fc / παε αεκ, μαρούσι (amaroúsion, greece). Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Η ένωση άξιζε τους τρεις βαθμούς στα γιάννινα κι αν τελικά τους έχανε αυτό θα ήταν αποτέλεσμα των τεράστιων ευκαιριών που έχασε. Η αεκ μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα στους «ζωσιμάδες».

Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο.

Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα Ο πασ γιάννινα που προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την αεκ, η οποία την πέμπτη γνώρισε βαριά ήττα στην πορτογαλία από την μπράγκα. Η ένωση άξιζε τους τρεις βαθμούς στα γιάννινα κι αν τελικά τους έχανε αυτό θα ήταν αποτέλεσμα των τεράστιων ευκαιριών που έχασε. Στους «ζωσιμάδες» δοκιμάζεται η αεκ στις 19:30 απέναντι στον πασ γιάννινα και θέλει να πάρει τη νίκη, μαζί με μια καλή εμφάνιση. Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο. Ακυρώθηκαν μέσω var ως οφσάιντ τα γκολ των παμλίδη και. Κολιοφούκας, λαμπίρης, κιτσάκης, ζήκος, μπέλα (50' λιάσσος), μούτσιος αεκ: *under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της. Παπαδόπουλος, ασπρογιάννης (75' μούλτσιας), μαρκοπουλιώτης, τσιβελεκίδης, ψάνης, μπάμπης. Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Η αεκ μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα:

Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Κολιοφούκας, λαμπίρης, κιτσάκης, ζήκος, μπέλα (50' λιάσσος), μούτσιος αεκ: Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα *under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της. Η αεκ μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ pas-giannina-aek live streaming | Μπάσκετ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ pas-giannina-aek live streaming | Μπάσκετ from i.pinimg.com
Η αεκ μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο. Παπαδόπουλος, ασπρογιάννης (75' μούλτσιας), μαρκοπουλιώτης, τσιβελεκίδης, ψάνης, μπάμπης. Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Η ένωση άξιζε τους τρεις βαθμούς στα γιάννινα κι αν τελικά τους έχανε αυτό θα ήταν αποτέλεσμα των τεράστιων ευκαιριών που έχασε. Κολιοφούκας, λαμπίρης, κιτσάκης, ζήκος, μπέλα (50' λιάσσος), μούτσιος αεκ: Ακυρώθηκαν μέσω var ως οφσάιντ τα γκολ των παμλίδη και. Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα

Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα

Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Ο αργύρης γιαννίκης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την αεκ. Δοκάρι οι γιαννιώτες με τον εραμούσπε! Στους «ζωσιμάδες» δοκιμάζεται η αεκ στις 19:30 απέναντι στον πασ γιάννινα και θέλει να πάρει τη νίκη, μαζί με μια καλή εμφάνιση. *under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της. Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα στους «ζωσιμάδες». Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Ακυρώθηκαν μέσω var ως οφσάιντ τα γκολ των παμλίδη και. Γιάννης πάγκος00:00:00 έναρξη βίντεο00:00:12 ελευθεριάδης. Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα Aek fc / παε αεκ, μαρούσι (amaroúsion, greece).

Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Η αεκ μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Γιάννης πάγκος00:00:00 έναρξη βίντεο00:00:12 ελευθεριάδης. Κολιοφούκας, λαμπίρης, κιτσάκης, ζήκος, μπέλα (50' λιάσσος), μούτσιος αεκ: Ο πασ γιάννινα κατάφερε να σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα την τετάρτη στην ριζούπολη, επικρατώντας αεκ στατιστικά.

Πασ Γιαννινα / Fc Pas Giannina Epishmh Istoselida Toy ...
Πασ Γιαννινα / Fc Pas Giannina Epishmh Istoselida Toy ... from metrosportls-sf.cdn.edgeport.net
Ο αργύρης γιαννίκης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την αεκ. Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο. Στους «ζωσιμάδες» δοκιμάζεται η αεκ στις 19:30 απέναντι στον πασ γιάννινα και θέλει να πάρει τη νίκη, μαζί με μια καλή εμφάνιση. Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα στους «ζωσιμάδες». Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023. Γιάννης πάγκος00:00:00 έναρξη βίντεο00:00:12 ελευθεριάδης. Η αεκ μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη.

Ο πασ γιάννινα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταύρο πήλιο ως το 2023.

Γιάννης πάγκος00:00:00 έναρξη βίντεο00:00:12 ελευθεριάδης. Η αεκ ψάχνει το… φάρμακό της κόντρα στον πασ, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα παρακολουθήστε ζωντανά από το enwsi.gr τον αγώνα της αεκ με τον πασ γιάννινα Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα στους «ζωσιμάδες». *under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της. Βελτιωμένη εικόνα θέλει να παρουσιάσει η ένωση στην ήπειρο. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Η ένωση άξιζε τους τρεις βαθμούς στα γιάννινα κι αν τελικά τους έχανε αυτό θα ήταν αποτέλεσμα των τεράστιων ευκαιριών που έχασε. Ο αργύρης γιαννίκης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με την αεκ. Παπαδόπουλος, ασπρογιάννης (75' μούλτσιας), μαρκοπουλιώτης, τσιβελεκίδης, ψάνης, μπάμπης. Κολιοφούκας, λαμπίρης, κιτσάκης, ζήκος, μπέλα (50' λιάσσος), μούτσιος αεκ: Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της παε αεκ στο viber, μέχρι την ερχόμενη παρασκευή 22 ιανουαρίου, και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Στους «ζωσιμάδες» δοκιμάζεται η αεκ στις 19:30 απέναντι στον πασ γιάννινα και θέλει να πάρει τη νίκη, μαζί με μια καλή εμφάνιση. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα:

Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ πασ γιαννινα. *under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Posting Komentar

0 Komentar