Artvin Sel / Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi.

Artvin Sel / Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi.. Sağanak karadeniz'de sadece sele değil heyelana da yol açtı. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu.

Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Sundura mahallesinde selin tetiklediği heyelanda 4 katlı bina çöktü. Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad.

Ipaniag Sdq8cm
Ipaniag Sdq8cm from imgrosetta.mynet.com.tr
Valilikten açıklama artvin valiliği'nce sel ve heyelan felaketi ile ilgili internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Artvin 'de sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı. Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor.

En son artvin sel felaketi haberleri anında burada.

Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. Artvin'de sel felaketinde 8 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ise sel sularına kapılarak kayboldu. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Artvin 'de sağanak yağış sel felaketine neden oldu. Artvin'in borçka ve murgul ilçelerinde dün akşamdan bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Artvin'de meydana gelen sel ve toprak kaymasının ardından hopa'da çok sayıda iş yeri ve araç sular altında kaldı. Kılıçdaroğlu'ndan artvin'de hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı. Artvin sel felaketi haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika artvin sel felaketi gelişmeleriyle artvin artvin sel felaketi. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin'den otomobille erzurum'a giderken sele kapılmaktan son anda kurtulan muhammed geyik o anları anlattı.

Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Artvin çoruh üniversitesi hopa yerleşkesi'nde de sel nedeniyle hasar oluştu. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti.

Artvin De Sel Felaketi 4 Kisi Hayatini Kaybetti Tr724
Artvin De Sel Felaketi 4 Kisi Hayatini Kaybetti Tr724 from www.tr724.com
Artvin sel indir, artvin sel videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Artvin'in borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. Artvin'deki bir köyde evleri su bastı, 5 araç toprak altında kaldı. 8 kişi hayatını kaybetti, 17 yaralı var. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin artvin'de sel felaketinde 7 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 2 kişi ise kayboldu. Artvin valiliği yaptığı açıklamada selden dolayı 7 kişinin öldüğünü 2 kişinin de kayıp olduğunu artvin'de dün akşamdan bu yana süren sağanak yağışların sel ve heyelana yol açması sonucu 7 kişi.

Sağanak karadeniz'de sadece sele değil heyelana da yol açtı.

Çalışmaların devam ettiği bölgede, can kaybının olmadığı bildirildi. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Artvin ve rize'de etkili olan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Artvin'in borçka ilçesinde gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar sel ve su taşkınlarına neden oldu. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı.

+ orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor. Sağanak yağışla birlikte oluşan selin dere yatağını doldurduğu ve korkuya neden olan o anlar kameralara yansıdı.

Artvin Yusufeli De Sel Felaketi
Artvin Yusufeli De Sel Felaketi from www.kalkanderehaber.com
Son dakika artvin'de şiddetli yağış sel meydana geldi yusufeli barajı i̇nşaat şantiyesi zarar gördü 12.07.2020 turkey. Artvin'in hopa i̇lçesinde sel felaketi nedeniyle meydana gelen heyelanda 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Meteoroloji'den artvin için bir uyarı daha. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları. + orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve heyelanlarda ölenlerin sayısının sekize yükseldiğini açıkladı. Artvin'in arhavi, hopa ve borçka ilçelerini etkileyen yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı. Artvin'de sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, 1'i çocuk 3 kişi kayıp. Kılıçdaroğlu'ndan artvin'de hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı.

Artvin , tarihinin en büyük sel facialarından birini yaşıyor.

Artvin'de sağanak yağış sonucu oluşan sel ve heyelanda 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin'de 50 yılın sel felaketi yaşandı. Artvin'in hopa i̇lçesi'ndeki sel felaketinde ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp 1 çocuğun aranmasına bu sabah yeniden başlandı. Artvin'in arhavi, hopa ve borçka ilçelerini etkileyen yağış sonucunda bölgedeki dereler taştı. Kentin farklı noktalarında yaşanan seller ve hopa'da bazı evlerin çökmesi sonucu tam 7 kişi hayatını kaybetti. Borçka ilçesinde derelerin taşması sonucu bazı yollar kapandı. Sağanak karadeniz'de sadece sele değil heyelana da yol açtı. Valilikten açıklama artvin valiliği'nce sel ve heyelan felaketi ile ilgili internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapıldı. Artvin'de 8 kişi hayatını kaybetti orman ve su i̇şleri bakanı veysel eroğlu, artvin'in hopa ilçesinde meydana gelen sel ve. İlçedeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı. Artvin'de meydana gelen sel afeti nedeniyle başbakanlık afad koordinasyonunda 31 kişilik afad. Özellikle metrekareye 255 kilogram yağışın düştüğü hopa ilçesinde büyük yıkım yaratan sel nedeniyle, hopa'nın rize, artvin ve. Artvin'de sel nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti.

Posting Komentar

0 Komentar